En underbar lördag och förhoppning om vårkänslor!


Det ser ut som det skall bli en underbar dag där solen står högt på himlen och jag tänker verkligen utnyttja detta till max. Jag skall åka och köpa lite gödsel och kanske sätter jag även potatisen i dag. Om det blir så kommer jag täcka pallkragen där jag sätter dom med fiberduk! Detta för att inte frosten skall ta mina potatisar.

Kanske blir det även några fler krukor med lite vårfeeling. Vi får se!

Jag skall även rensa lite i mitt jordgubbsland och sätta lite ”kallsådder” av ruccola, spenat och mangold. Skall även så dill och gräslök. Jag hinnner troligtvis inte allt jag vill göra men det är en dag i morgon också!

Funderar även på att börja göra fina på framsidan, men jag får ta en sak i taget. Skall även göra fler krukor av mjölkpaket för att plantera om tomatplantor, rosenskära och dahlior som är frösådda!

Fika har jag redan fixat genom att baka en hel plåt med kärleksmums!

Det finna så mycket man kan pyssla med både på in- och utsidan så det är inte direkt några sysselsättningsproblem även om man skall försöka hålla sig hemma. Kanske är det så att allas våra hem kommer plötsligt bli tipp-tipp, efter några veckors karantän. Hoppas ni får en underbar dag i solen, och njut av det ni kan. Det vi inte kan påverka kan vi heller inte göra så mycket åt! Stay Safe!

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.