Gödsla, jordförbättra och göra fint!


I dag började min dag tidigt. Redan efter min första kopp kaffe gick jag direkt ut och började rensa löv från mina rabatter. Då tänker ni kanske att tänk om det blir kallt igen!? Inga problem för sedan åkte jag raka vägen till Blomsterlandet och köpte gödsel och jord. Så man kan säga att det lilla lager jag rensade bort återställde jag med jord och gödsel så mina växter kan utvecklas bra när solen börjar värma vår jord igen.

Klippte även alla mina hortensior och murgröna och rensade krukorna och jordförbättrade.

Satte en liten kruka på framsidan med påsklilja och penséer så det ser lite välkomnande ut. Var även och köpte en skurborste som jag skall tvätta alla krukorna med på utsidan. Innan dess skall jag rensa lite i min lilla köksträdgård så det blir fint där också. Jag gillar att ligga steget före!

Till lunch blev det lasagne och tomatsalsa som jag gjorde i torsdags och till middag blir det fläskfilégryta som jag gjorde i går. Perfekt när maten redan är planerad. Älskar det för det gör att man kan jobba ostört i trädgården!

Sedan blev det rensning av buxbomhäck, gödsling och jord! Känns i kroppen fast man inte tycker man gjort nästan något!

Jag gillar när det ser prydligt ut. Sedan måste jag göra rent alla krukorna och var och köpt en särskild skurborste till det. Sedan behöver även stenbeläggningen göras fin, men en sak i taget!

Även fika är fixad och klar eftersom jag även bakat en hel plåt med kärleksmums!

Hoppas ni haft en härlig dag i solen och njutit av vårvädret!

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.