Fina kombinationer av mattor och kuddar


I dag tänkte jag börja att visa er fina kombinatioiner av kuddar och mattor. Jag älskar kuddar och tyger och jag håller själv alltid på att möblera om hemma och då är det bra att tänkta helhet så att man verkligen kan använda det man köpt till fullo. Ni hittar allting jag visar på www.prettyhome.se

När jag själv väljer kuddar så gör jag det alltid med hjärtat men jag väljer också i de färger jag har hemma och som fungerar lite med det jag redan har. Det gör att de kuddar jag köpt funkar överallt och jag kan byta kuddar i de olika rummen och ofta har kuddarna dessutom två olika sidor som är roligt att ändra och kombinera. Det är lite som när man köper kläder.

I dag tänkte jag kommer med lite tips om kombinationer av de underbara nyheter som nu finns i vår webshop.

Samtliga mönster från Designers Guild är handmålade och i de flesta fall digitalt tryckt på kuddar och plädar. Det är därför de är som fantasiska konsverk. Jag har varit i Designers Guild studio i London många gåner och det är verkligen en helt underbar upplevelse. Att se mönstren målade på papper och dukar!

Denna mattan finns bara som rund matt och är 250 cm i diameter.

Många vackra kuddar i sammet som är tvåsidiga och med olika färg så att man kan kombinera! I vår webshop så kan du köpa KUDDAR i 2-pack och får då 20% rabatt avdragen med automatik,

Pläden här nedan passar lika bra ihop med kombinationen ovanför som nedanför i gröna toner!

Om man hellre vill gå åt lite grönt så kommer här ett underbart alternativ. Mattan nedan finns i 4 storlekar och här som en gångmatta i storleken 75x275cm. Helt underbar med flera gröna nyanser. En sådan här vacker matta förgyller vilket utrymme som helst!

Lägg en matta i ett utrymme som bara är en passage, en hall eller en genomfart, och det kommer bli ett otroligt lyft för hela inredningen.

Kudden nedan heter Manipur och finns i ett antal färger och är en pefekt enfärgad kudde men ändå med ett mönster och det passar otroligt fint i hop med en enfärgad sammetskudde eller en mönstrad kudde.

Kombinationen nedan med en sådan här mönstrad kudde blir otroligt vackert. Som vanligt så målar Designers Guild sina mönster i nyanser. Vilket gör att de blir som små konstverk. Denna kudden finns även i beige toner om man hellre vill ha det.

Mattan som heter Eberson Tuberose är en helt fantastisk matta i 100% viscose och finns i 3 storlekar 160×260, 200×300 samt 250×350. Mattan har en effekt som gör att den går från ljusare till mörkare från ena kortsidan till den andra! Lyxig matta i 100% viscose!

Här nedan ser ni hur den ser ut när den går från ljust till lite mörkare!

Sedan kommer vi till en favorit i färgen Linen! Underbar enfärgad matta men ändå med ett mönster.

Varför inte kombinera med en randig linnekudde med svarta smala ränder mellan de breda ränderna.

Gärna en mönstrad kudde för att det skall bli lite spännande inredning och inte bara enfärgat! Så att det verkligen händer någoting som drar blickarna till sig.

Hoppas ni gillar mina kombinationer. Ni hittar vår webshop här www.prettyhome.se

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.