Firade med en flaska Champagne!


I går bestämde vi oss för att fira lite. Vi firade med en flaska champagne. Firade för att vi nu har fått fönsterpartier på plats, att vi börjat sätta panel och att vi har kommit väldigt långt. Hela vår plan med vårt hus är snart färdig! Vi har även glasgången kvar som skall förbinda huset med showroom, men även här så har vi förarbetat!

En flaska Pol Roger!

Nästa steg är glasgången!

Glasgången har redan en gjuten platta och även taket är klart, det gjorde vi redan i samband med showroom när vi lade taket eftersom dom hör i hop! Här ser ni gången bortanför alla mina krukor i framsidans krukträdgård. Så vi är inte sysslolösa, men detta är ett mindre arbete som inte kräver mer än lite panel och fönster (nu får jag det att låta enklare än vad det är).

När man måste prova

I går kväll bar vi in våra ”dining sofas” bara för att prova och Stefan hämtade ett kärl för att elda tillfälligt i öppna spisen bara för att få en känsla. Typiskt oss! Vi bar även in vår nya Louis Poulsen lampa med betongfot och bara njöt lite av vad vi åstadkommit så här långt! Vovvarna verkar tycka att det är lika spännande som vi.

Våra nya dining sofas!

Ingenting är färdigt på insidan, varken golv eller väggar. Detta skall vi sätta igång så snart hela utsidan är helt klar!

Vår nya Louis Poulsen lampa!

Längtar när vi kan öppna upp. Vi skall även ha en balkong till min walk-in-closet. Stefan skall bygga balkingen med ett tak undertill, så att det inte kan regna ner så vi får en helt skyddad plats under! Bara känslan att öppna upp mot vårt otroligt vackra orangeri är härligt! Vi har en egen liten oas här ute!

I dag skall vi titta på bord som vi eventuellt skall renovera. Vi har även diskuterat färger och det börjar luta åt några förändringar, men vi får se vad vi kommer fram till! Så himla rolig process detta med att bygga och inreda att jag aldrig får nog!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.