Fixa rätt stämning hemma för Påsk!


Nu är jag ledig i några dagar. Nu när det närmar sig Påsk så är det roligt att göra fint hemma och fixa rätt stämning inför Påsk! Jag gör det genom blommor. Vitsippor finns att plocka nu, och självklart påskliljor i krukor lite här och var!

Blommor gör så mycket och detta är verkligen högtiden för tulpaner, påskliljor och penséer så jag älskar att sätta buketter överallt och i orangeriet är inget undantag. Vasen som påskliljorna sitter i har jag fått av min mamma och är ett minne från min bardon. Det syns inte på bilden men den är lila, en av mina absoluta favoritfärger!

Att sitta i ett grönskande orangeri gör känslan fantastisk. När det snålblåser fast det ser så vackert ut, så är det sommar i orangeriet! Älskar ljuset i mitt orangeri! Vovvarna är alltid med. Dom är överlyckliga så fort jag är på väg dit så skall dom med!

Vilken himmel! Blå, blå, blå…och så titta på vovven på bilden nedan som redan satt sig till rätta! 🙂

Mina persikorträd är helt otroliga. Jag har säkert 200 persikor på varje träd! Jag drömmer om vad jag skall hitta på med alla persikor i juli när dom växt sig stora och mognar!

Vi älskar att sitta i orangeriet och återigen var det många som sa till mig att ”skaffa inte växthus det är bara massa jobb”. Jag har haft och har så mycket glädje av detta underbara ställe. Jag ÄLSKAR verkligen min lilla oas!

Nu blir det pyssel för hela slanten i morgon!

Önskar er en underbar kväll!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.