Födelsedagskalas för Leonore & Millie


I dag har vi varit på födelsedagskalas för Leonore och Millie. Min storasysters dotters barn! Dessa barn har världens bästa mamma och pappa, Erika och Christoffer! Dom verkar hinna med precis allt och lite till, och hittar hela tiden på saker med barnen. Jag är djupt imponerad!! Regnar det så leker dom ute i sandlådan. Är dom lite sjuka så bakar dom bullar och så vidare. Jag är säker på att dessa två söta barn kommer växa upp med massor av självförtroende och självkänsla. The Sky is the limit!

Födelsedagskalas för Leonore & Millie
Födelsedagskalas för Leonore & Millie

Jag hade preppat två påsar med presenter och en present till min mamma som fyllde år i går den 13 maj.

Presenter till födelsedagsbarnen
Födelsedagskalas för Leonore & Millie

Leonore & Millies födelsedag

I dag var det dags för kalas. Leonore fyller 4 år i morgon och Lilla Millie fyller 2 år i dag. Så perfekt att fira samtidigt. Lilla Leonore har lärt sig cykla utan stöd och är helt fantastiskt. Hon skall få en ny större cykel i morgon när det är hennes födesledag.

Så kul att se filmer som Erika gjort där lilla Millie 2 år springer bakom Leonore och skiker ”Heja Lolo, ingen faja Lolo, ingen faja”. Den filmen skulle man kunna se hur många gånger som helst! Den är lika rolig varje gång!

Lilla Mille som skall blåsa ut ljusen på tårtan

I present av oss så fick dom varsin tyllkjol med rosa tröja och varsin docka! Dom älskar klänningar!

Min storasyster rider in käpphästarna

Av min storebror och hans fru så fick dom varsin bedårande käpphäst. Naturligtvis var min galna syrra snabbt på plats för att rida in hästarna!

Min stora syster rider in käpphästarna

INGEN i världen kan tro att denna tjej är 60 år!

Hon fixar även när hästen stegrar. Vad skulle vi göra utan Anita undrar jag! Man har i alla fall aldrig tråkigt med Anita!

Papiljotter till mamma

Även min mamma råkar fylla år i maj. Så till mamma har jag köpt världens konstigaste present någonsin. Hon önskade sig nämligen papiljotter! Så då fick det bli just det. Jag pimpade upp dom med en liten flaska champagne och lite cellofan! Helt klart det konstigaste jag någonsin gett bort, men det är enligt önskemål!

Sedan har jag gjort något jag alltid gjorde som liten. Jag har plockat en gigantisk bukett med Liljekonvalj. Det gjorde jag alltid när jag var liten för precis lagom till mammas födelsedag så var Liljekonvaljerna precis klara. I år var det mycket knopp men dom slår snart ut i värmen. Det är på det sättet jag vet när saker och ting i natur och trädgård är klara. Jag har massor av underliga referenspunkter som jag minns sedan min barndom och just Liljekonvaljen är en sådan! Så det kan ni hålla i minnet, 13 maj är Liljekonvaljen klar!

Champagne och papiljotter
Champagne och papiljotter i cellofan

Det var vår dag i bilder! Hoppas ni får en underbar fortsatt lördag och helg!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.