Fönsterpartier till vår glasgång!


Nu är vi redan på gång med nästa lilla projekt, som inte alls är så litet! När vi byggde vårt showroom beslutade vi samtidigt att vi skulle göra en gång mellan showroom och vårt hus. Därför gjorde Stefan klart taket redan vid detta tillfället för det underlättade processen eftersom vi samtidigt ändå lade tak på showroom. Så ni ser förbindelsen på bilden nedan.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är IMG_0816-1024x685.jpg

Samma sommar så gjöt Stefan plattan till det som skall bli gången och det projektet har sedan fått vänta in allt annat, men nu är vi på gång!

Nu är vi precis klara med processen att beställa fönsterpartier och Stefan mäter in allting för att bygga den delen där man fäster in fönsterpartierna och håltagning som sedan skall göras i ytterväggen. Fönstren kommer om 2 veckor. Ser verkligen fram emot detta!

På insidan kommer detta så klart också få en viss påverkan och allting kommer bli så bra när det är klart!

Som ni fårstår så pågår därför en hel del jobb här hemma för att färdigställa hela huset. Det är både på utsida och insida som jobb skall göras på flera ställen och nu gäller det att först få klart allt exteriört för att sedan kunna fokusera på insidan!

I glasgången skall mitt underbara Marrakechgolv läggas. Så mycket jag längtar till att få se på plats!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.