Fortsatt städning och finlir för att få en riktigt fin terrass!


I dag har vi inte vilat oss. Vi gick upp tidigt och hela förmiddagen har vi tillbringat med städning och fix. Stefan har börjat slipa terrassen på de ställen där vi vill få den extra fin innan vi gör någon som helst behandling.

Vi har en terrass som är över 120 kvm och självklart vill man ha den fin. Det ligger en del arbete bakom det. Stefan har i dag skruvat loss trappstegen från vårt SPA och slipat dom så att han kan komma åt ordentligt även där fästen till locket på vårt SPA är monterade. Allting för att det skall bli tipp topp!

Även flyttat på alla möbler för att vi skall kunna göra riktigt rent och snyggt över allt!

Stefan använder vår nya slipmaskin som vi köpte i förgår när vi egentligen hade tänkt hyra en men insåg snabbt vilken stor nytta vi skulle ha av den så vi köpte en i stället! I för hållande till vad det kostar att hyra ett dygn så var det en bra investering. Vi håller alltid på med någonting så den kommer komma till stor nytta. Märket är AEG!

Det blir så himla fint överallt och vi har verkligen använt påskledigheten att göra fint! Det känns så bra, och vädret är verkligen med oss. När vi gjorde rent terrassen från alla alger så var det dåligt väder och lite regnigt. Det passade oss utmärkt när man skall skrubba bort alla alger, det går nämligen lättare när det är lite blött. I dag blåser det och solen skiner och det är perfekt för dagens göromål!

Nu återstå att se med vad och hur vi skall behandla den för att den skall hålla sig fin!

Hoppas ni har det bra och att ni också har solsken!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.