Gardiner och inredning till min walk-in-closet!


Även om det inte ännu riktigt börjar närma sig inredning av min walk-in-closet, så kan jag inte låta bli att titta på tyger och inredning. Jag har tänkt att ha min rosa dagbädd inne i min nya walk-in-closet då vårt nästa steg är att göra om allrummet till atejé! Som ni hör så finns det alltid planer här!

Min schäslong eller dagbädd, vilket ord man nu vill använda har ett av mina favorittyger och ser ut så här. Den står just nu i vårt allrum. Jag tänker att där kan jag ligga och läsa eller bara fundera på nästa outfit!

Dagbädd med tyg från Designers Guild

Jag har ännu inte bestämt mig om jag skall sy en underbar gardin i ett rosa tyg som går från ljust till mörkare, eller om jag rent av skall ta ett kontrasterande tyg. Det jag vet är att jag vill ha mycket tyg så att jag skall kunna dra för gardinerna för det ganska stora fönsterpartiet.

Det blir så himla stort där inne att man blir helt salig när man tänker på att inreda det. En hel garderob på 100 cm skall bara vara träningskläder. Jag har en dröm att få hänga upp alla mina vackra träningskläder som i dag ligger ihop vikta fint i lådor!

Detaljer

Jag vill också ha en tavelvägg. Jag vill också göra nya lampskärmar som jag inte riktigt vet hur dom kommer in ännu, men kanske en vägglampa som denna. Lampskärmarna gör jag så klart själv. Bilden nedan kommer från en av mina instagramkompisar som också älskar Designers Guild och är inredare.

Denna bild kommer från @blueberrylivingco

Älskar detta tyget, även det från Designers Guild i en kul reklambild!

Jag fortsätter att drömma och tänka ut detaljer samtidigt som jag är i full gång att faktiskt tillverka lite nya saker till min nya walk-in-closet! Det skall bli ett helt äventyr att få inreda den!

En vägg med tapet och väskor är ett måste. Men allt måste få plats!

Vill självklart också ha avställningsytor av något slag att ställa blommor och detaljer på! Det kommer bli så roligt att inreda!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.