Maximal otur!


I dag har det då hänt, eller egentligen under gårdagen. Dagen har gått t att hitta kreativa lösnignar. Vi har verkligen haft maximal otur. Vi skulle få våra fönster i går, när dom kom fram till återförsäljaren så var dom transportskadade så dom fick skickas tillbaka. Först var dom försenade på grund av Covid-19, och nu en skada!!

Tack och lov så har vi fönster på övervåningen! Den nedre delen är täckt med plast där fönstren skall sitta!

Fönstren var så stora att dom tror att transportfirman använt en pall-lyftare/truck med för kort gaffel så att fönstren gått i marken! Detta precis innan semestern och fönster med specialmått!

Först fick vi beskedet att vi inte skulle kunna få våra fönster förrän tidigast vecka 37, men efter lite kreativt tänkande och pusslande så har vi nu lyckats hitta en lösning som gör att fönstren skall kunna levereras vecka 33. Nu är det bara att hålla tummarna att detta verkligen fungerar.

Vi får tänka om och försöka hitta ett bra sätt att utnyttja tiden fram tillsa att vi kan säkra byggnaden från väder och vind.

Det går ingen nöd på oss! Värre saker har hänt så klart. Vi löser detta på något sätt, men vi hade planerat att ägna semestern till vår byggnation. Nu kanske vi istället kan göra något annat projekt mellan leveranserna! Man får ta det goda med de dåliga nyheterna och försöka se det positiva!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.