GLAD PÅSK!


I dag önskar jag och mina fina vovvar er en underbar och GLAD PÅSK! Jag började dagen tidigt med mina små vänner! Dom älskar precis som jag tidiga morgonar även om dom efter en stund verkar tycka att sova är skönt! En helt vanlig dag!

Färg är en passion och så även dukningar i färg. Även om jag kan tycka att färglösa dukningar också är vackra så är detta mer mig!

Att ha en brasa som brinner och som man kan tänka med fjärrkontroll är helt underbart. Man behöver inte fundera på om man måste vänta till elden slocknat, utan man bara stänger av den! Det är fördelen med att ha någon i huset som jobbar med öppna spisar och detta är en biobränslespis. Den hämtar bränsle ur dunkar på utsidan som den själv  pumpar in i den mängd den behöver! Elden är som vilken öppen spis som helst! Den värmer gott! Dessutom vackert med en lång eld!

Men det roligaste är att byta! Hoppas ni får en fin påsk. Jag verkligen älskar mitt porslin. Tänk att jag har haft det sedan jag var i 20-års åldern. Det är alltså nästan 25 år och är fortfarande som nytt! Rosenthal dom vet uppenbarligen vad dom gör!

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.