Träningsrunda med vovvar!


I morse gick jag en powerwalk tillsammans med mina vovvar. Jag brukar oftast göra som så att jag förstå går själv och sedan går jag en promenad med dom. Men nu har jag tränat dom att kunna gå bättre tillsammans med mig även på träning så idag fick både Fonzen och Popcorn följa med.

Jag kan säga att dom har aldrig varit så duktiga som idag. Fonzen går helt fot med mig och Popcorn får gå aningen före men får inte dra i kopplet och det har gått så himla bra. Dom var så duktiga och varje gång jag sa stanna. Stannade båda två och sedan när jag sa sitt så satte sig båda och tittade på mig! Så himla glad. Jag vill nämligen kunna ta med båda två!

Så Popcorn han var stolt som ett tupp att jag berömde honom så mycket och lille Fonzen var så trött för har blev trött av både promenad och allt övande på att stanna, stitta och gå fot! 🙂

Nu har jag just satt en liten mini-janssons frestelse i ugnen och skall snart steka lite köttbullar och några korvar. Det får bli dagen middag och i övrigt har vi hållt i gång. Har gått 15000 steg så det får man vara nöjd med en ledig fredag som denna.

 

Får önska er alla en riktigt GLAD PÅSK och en fin kväll!!

 

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.