Glasgången har fått cederträpanel


I går så satte Stefan upp cederträpanel båda sidorna om glasgången. Så nu har även glasgången fått cederträpanel. Det blir så himla fint! Nu börjar det verkligen likna något. Det fattades dock fyra bräder så det får kompletteras under veckan och även den bräda som skall vara överst ock skyddar panelen. Men nu ser det väldigt fint ut.

Cederträpanelen på plats på glasgången som förbinder huset med showroom

Längtar tills vi kommer till det momentet när vi kan lägga golv och sätta belysning. Innan vi kommer till det momentet så skall balkongen på utsidan om min walk-in-closet byggas. Vi strävara efter att göra klart allting på utsidan innan vintern slår till på riktigt. Helst skall vi hinna riva den ”extra” platån på sidan av utbyggnaden men det kan vi inte göra innan balkongen är klar!

Glasgången med panel på lite avstånd!

Vi skall självklart sedan ha belysning i glasgången så det kommer se superfint ut när vi tänder på kvällen. Det kommer bli lite som ytterbelysning för det kommer lysa upp en stor del av entrén. Det är också därför vi valt ett lite speciellt golv för att det skall se snygg ut även från utsidan. Golvet kommer bli en sådan höjdare.

Hoppas er måndag blir bra. Själv jobbar jag hemifrån denna veckan.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.