Glasskrin!


Jag fick ett glasskrin i ett av mina paket i den adventskalender jag fick av Stefan i jul. Skrinet är med silverram och helt i glas med en spegelyta i botten. Nu har jag tänkt fylla det med något vackert. Stefan har köpt asken på Zara Home. Finns här på Fredsgatan i Göteborg!

Jag tycker väldigt mycket om inredningsdetaljer och detta var något jag önskat mig en tid. Glasskrinet är ett smycke i sig och nu har jag fyllt den med några av mina smycken! det skulle passa lika bra i sovrummet som i min walk-in-closet och det är det som är så bra när man har inredningsdetaljer som man kan flytta runt och på det sättet förnya sig lite då och då!

Armbanden är mig lite extra kärt. Det kommer från KUMKUM och var den första födelsedagspresenten jag fick av Stefan. Jag hade tittat på det på Stefanel, den klädbutik jag brukar handla i och det var så himla fint men kostade 7000 kr och jag tyckte inte jag kunde lägga så mycket pengar på ett armband. Till min stora glädje och förvånging så fick jag det sedan i födelsedagspresent och jag kommer ihåg hur överraskad jag blev för Stefan visste inte ens att jag hade titta på det.

Han hade gått in till Helena på Stefanel och frågat henne vad jag hade tittat på! Wow, det var väldigt fint tycker jag! Det är inte många killar som lyckas pricka så väl. Men så är det när man verkligen vill överraska och verkligen bryr sig! Roligt minne!

Den vackra guldbroschen med färgade stenar fick jag av mins storasyster när jag fyllde 50 år tillsammans med världens finaste schal/poncho som hon hade stickat till mig. Hon är grym på att sticka och man förstår inte ens hur hon klarar av alla avanserade stickningar. Just en sådan fick jag tillsammans med denna vackra brosch precis vad jag gillar!

Det var lite av de smycken som i kväll fick hamna i mitt fina glasskrin!

 

 

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.