GOD JUL nu börjar julpysslet!


Jag vill börja med att önska alla en MAGISKT GOD JUL. Jag älskar högtidsdagar! Mest av allt för att jag får pyssla hejdlöst i köket och duka och göra fint överallt! Detta året blir verkligen speciellt men på något vis så blir traditioner och pyssel ännu viktigare ett sådant här år.

Vi firar jul hemma utan några besök någonstans eftersom Stefan är sjuk. Nu i Covid-19 tider så måste man vara extra försiktigt så man inte smittar någon annan eller drar på sig Corona när man redan är sjuk.

Jag tycker inte, och har aldrig tyckt att mängden människor har någon betydelse egentligen. Jag har alltid varit sådan att jag pysslar gärna bara för mig själv. Kanske handlar det om att jag trivs med mig själv. Det gäller att göra det bästa av alla situationer och det tror jag att jag är jättebra på! Så detta blir en speciell jul men jag älskar det ändå. Tycker det är mysigt! Tända ljust och göra vackert, vila och ta det lungt!

Jag har pyntat ett av alla bord med vita Amaryllis och plockat tallris och satt i samma stora vas. En stor vacker bukett pryder ett av borden i vitt och grönt. Jag har även köpt hyacinter i bunt och satt i vas! Doftar så gott!

Jag har två nybadade vovvar som ligger ihopkurade bredvid mig och dom är så mjuka och yviga av balsam att dom känns som bebisvovvar!

Levande ljus överallt och bara mys! I dag skall jag baka en tårta. Jag skall göra laxpajer till förätt och sillbordet! Så himla mysigt. Jag köpte till och med rödbetssallad för att det är fint, men jag tycker inte om det egentligen! Typiskt mig! Rosa och vackert på bordet!

Nu önskar jag er en toppendag och tänkt på att mysa även om du sitter ensam för det är inte det som har någon betydelse. Glöm inte att ringa någon som sitter ensam eller som behöver ett telefonsamtal. För mig blir det min mamma. Hon skall äta julbord med en av sina kompisar i dag där hon bor! Jag skall ringa henna och hennes hund Bosse snart och önska GOD JUL.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.