Underbar dag tillsammans!


Vi har verkligen haft en supermysig och underbar dag tillsammans! Vi har bara tagit det lungt och jag har pysslat med matlagning och fixat. Dukat fram och gjort fint! Älskar verkligen när jag har tid och bara kan ägna mig åt detta!

Det blev så klart en tårta på förmiddagen på mitt vis med dekoration i alla färger! Dekorerade med non-stop för dom hade kommit ut med en påse med bara glada vackra färger! Härligt blev det!

Det här är det bästa jag vet när jag får pyssla och fixa!

Detta är en speciell jul så klart, och dessutom har Stefan varit väldigt sjuk men nu när han ätit antibiotika i 2 dagar så han börjar känna sig bättre. Han var orolig att det inte skulle bli något julbord för hans del, men det blev det! Det kändes fantastiskt att det skulle gå så fort. Han blev sjuk i fredags och var hos läkaren måndagsmorse!

Så här såg min silltallrik ut, sedan var jag mätt!!

När det är jul så måste man bara äta lite till och laxpajen var underbart god!

Vovvarna har självklart också ätit julbord. När man ger vovvar julmat måste man tänka sig lite för så dom inte får för mycket av det feta för då blir dom inte bra i magen, men självklart skall dom få smaka!

Under eftermiddagen så gjorde Stefan oss varsin kaffedrink lagom till Kalle Anka och en bit in i programet så tog vi en promenad tillsammans med vovvarna och när vi kom hem tittade vi lite på TV

Stefan var till och med ute med mig och hundarna på en liten promenad! Det är ett gott tecken på att han känner sig bättre, det tillsammans med att han äter i igen! Här i Göteborg var det väldigt kallt men det är skönt tycker jag!

Sedan kom Tomten till oss! Tydligen hade vi i alla fall varit snälla!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.