Golv hämtat och dags att sätta panel!


Nu har vi hämtat golvet till vårt matrum. En platta som är 60x60cm i grått som skall pryda golvet. Stora plattor är lite besvärligt att lägga just på grund av storlek och tyngd på plattorna. Stefan har som vanligt utarbetat en metod för att göra det lite enklare och använder sådana hantag man har när man bär glasskivor! Det gör att det är lättare att få dom på plats.

Att lägga dessa plattor är ett tungt jobb. Det gå an att lyfta en eller ett par plattor men att konstant lyfta så stora och tunga plattor och få dom på plats, det kräver sin man eller kvinna!

Samtidigt har Stefan börjat flytta ställningen för att sätta panel på huset. Det skall bli ett sådant underbart moment att få se huset växa fram med ny Cederträpanel. Just nu blir jag glad bara av att se de vackra fönsterpartierna på plats!

Hoppas man kan få se lite av detta när jag kommer hem i dag! Bara en liten start är kul! Så man får en känsla av hur det kommer se ut när det blir klart! Under tiden njuter jag av vårt nya rum här på nedre plan. Övervåningen och min walk-in-closet får ”vila lite” under tiden!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.