Fredagsfeeling och en vägg med panel!


Härliga fredag! I dag har jag verkligen fredagsfeeling och en vägg med panel är redan klar. Veckorna går så fort så man vet inte riktigt hur det går till. Här hemma händer det saker varje dag. Jag hinner knappt med. När jag kommer hem så finns det alltid något nytt att titta på! Här nedan ser ni den första väggen med cederträpanel.

Utbyggnad med cederträpanel

I går hade Stefan satt första väggen med panel. Vi har en egen byggställning och det är verkligen en väldigt bra investering. Istället för att hyra ställning och känna sig stressad. Dessutom en ställning som verkligen är flexibel! Om ni skall bygga ut så är det verkligen en rekommendation att investera i en egen byggnadsställning. Det sparar dessutom mycket pengar! Vill man inte ha kvar den så går den alltid att sälja vidare, men jag tror vi kommer behålla vår för det är så himla bra att kunna komma åt huset på alla håll och kanter!

Panelen blir så himla fin! Jag längtar alltid ett steg längre och det jag längtar efter nu är att få se panelen runt fönsterpartierna på framsidan! Dock kommer Stefan sätta hela den övre raden först så det dröjer lite! Jag få hålla mig till tåls.

Det är svårt att föreställa sig att detta bara för några månader sedan var en otillgänglig slänt som vi inte kunde utnyttja på något sätt. Vi har haft otroliga svåriheter att klippa gräset och nu står här i stället en utbyggnad i två plan som dessutom adderar ett stort värde till huset!

Så här såg det ut när vi hade börjat gräva

Sedan gjorde Stefan uppmurningen för att alls kunna bygga i slänten.

Sedan gjöt Stefan plattan! Vilken fantastisk resa!

De första veckorna på året byggde han hela byggkonstruktionen helt själv!

Utbyggnad med cederträpanel

Öppen spis i vårt matrum kommer förgylla middagarna. Längtar efter att få se den brinna!

Ofta så talar jag om vad vi planerar framåt och eftersom vi gör allting själva så tar det i bland lite tid, men det är det som är så himla roligt är att se något växa fram som vi själva har ritat, planerat, konstruerat och byggt! Från A till Ö!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.