Härlig lördag med champagne!


Den här veckan har gått i sjukbesökens tecken. Jag har varit hos ortopeden för mina knän, hos handkirurgen för min hand. Utöver det så har jag varit på röntgen för handen och sedan på magnetröntgen och återigen hos handkirurgen. I går gick jag upp tidigt på en lördag för att sjukvården hade öppet på magnetröntgen för att dom har en ambition att korta köerna. Väldigt bra! Så vi avslutade en härlig lördag med champagne!

Härlig lördag med champagne!
Härlig lördag med champagne!

Den här veckan har varit perfekt. Jag har fått gjort sådant som jag verkligen behöver åtgärda. Har ett brott på mitt lillfinger som har läkt i hop och jag har fått ett antal övningar att göra för att jobba upp rörelsen. Jag har fått en specialgjord skena som jag skall sova med för att räta ut fingret. Jag har också fått massor av övningar som jag skall göra dagligen. Handkirurgen tyckte att det var bra att jag börjat styrketräna för det gör att jag dessutom får upp rörelsen på ett bra och naturligt sätt. Skönt att jag som omväxling inte tagit i för mycket. Det brukar annars vara typiskt mig när det kommer till mig själv.

Vi dukade upp för lördagsmys. Solen sken så härligt på lördag eftermiddag! Roligt förstås att Boss är den försa som dyker upp när det är dags för dukning. Alltid nyfiken och vill vara med.

Härlig lördag med champagne!

Den här helgen firande vi lite på lördag i stället. Vi gjorde pizza som serverades med vår favorit-champagne!

Pizza och champagne

Ett perfekt avslut på en annars perfekt vecka! Nu får jag förhoppningsvis svar på hur magnetröntgen såg ut i kommande vecka. Träningen fortsätter med oförminskad kraft!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.