Härligt inredning för hösten


Detta inlägg innehåller reklamlänkar i samarbete med prettyhome.se

Nu är vi i den där tiden på året när man börjar längta efter mysiga hemmakvällar och tända ljus! Det är så härligt med inredning för hösten för när man haft en fin sommar och då känns det extra roligt att piffa upp lite till hösten. Varje årstid har sin charm.

Just nu har vi mattkampanj i vår webshop vilket innebär 25% rabatt på mattor från Designers Guild. Gångmattor från Designers Guild 10% och mattor från Christian Lacroix Paris med 15% (barnmattor omfattas inte av kampajen). Perfekt tillfälle att uppdatera de ytor där man vill se lite förändring och härligt med fina mattor! Kampanjen pågår fram till och med den 6 september 2019 så passa på att köpa din matta HÄR, och om du är osäker på hur den ser ut så kan du klicka hem ett prov och då får du naturligt vis köpa mattan till samma pris när du bestämt dig!

Fitzrovia Espresso från Designers Guild hos Pretty Home
Kappazuri Zinc från Designers Guild hos Pretty Home
Ogee Ocean från Designers Guild hos Pretty Home

Vi har också börjat fylla webshoppen med vackra kuddar och en kudde som står ut i höst är kudden i det senaste tyget Fitzrovia, ett vackert tyg i skuren sammet. När ni väljer 2-pack i vår webshop så får ni med automatik 20% rabatt i vår webshop och det gäller samtliga kuddar. Ni hittar alla vackra kuddar HÄR och detsamma gäller plädar

Mattorna från Christian Lacroix som vi har 15% på är fantastiskt vackra och här ser ni ett av exemplen från Christian Lacroix Paris.

Bosqueet Carboen från Cristian Lacorix Paris hos Pretty Home

Jag önskar er en underbar dag och hoppas ni gillar mina tips och ni hittar vår webshop HÄR. Missa inte heller vår OUTLET där vi har mycket fina produkter med nedsatta priser.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.