Helg och lite återhämtning från veckan!


I går hade vi som vi brukar en mysig kväll med vovvarna med god mat och skålade i champagne. Härlig helg och lite återhämtning från veckan och träningsfri dag. Denna helgen fick vi också möjlighet att inviga våra nya möbler på den nya stora terrassen mellan vårt nya matrum och vårt kök. Förra helgen regnade det så vi hann aldrig sitta där ute, men denna fredag var det fantastiskt väder och solnedgång just där. Vovvarna är som vanligt alltid med och dom gillade genast soffan att sitta i så det blev toppenbra!

Invigning av våra nya möbler

Så här såg det ut förra fredagen när vi ställt upp alla möbler på terrassen sedan dess har vi möblerat om lite men så här såg det ut när Stefan hämtat alla möbler och överraskade mig när jag kom hem från träningen.

Nya möbler till vår terrass

Fredag är lite extra god mat

Nu när jag går på diet så är det en ”liten utsvävning” på fredagar när det kommer till mat men fortfarande utan kolhydrater i så stor utsträckning som möjligt. Till förrätt blev det lax med en röra på ett salladsblad. Till varmrätt blev det vår vana trogen lax som också är perfekt ur ”dietsynvinkel” tillsammans med kokt blomkål och sparris. Hummersås med grädde är också perfekt eftersom jag inte äter kolhyrater. Sedan festade vi till det lite att ta två matskedar glass till kaffet. Men en glass utan tillsatt socker och mycket mörk choklad så nästan omöjlig att ta av för den var stenhård, men väldigt god till en kopp kaffe. Man behöver inte mer.

Dukning för kvällen

I går tog jag porslinet från Designers Guild med vindruvor på!

Förrätt utan kolhydrater

I laxpaketet finns kokt blomkål, kräftstjärtar, sparris, totamt och hummersås.

Det blev även två matskedar glass till mig. Stefan fick lite mer. Det ser kanske mycket ut men det är en protionsform på en assiett så det är bara en liten mumsbit! Så gott till en cappuccino.

I går hade jag även en ledig dag från träning men vi var självklart på hundpromenad efter middagen.

I dag är det träning som vanligt och lite städning och fix! Jag måste klippa gräset och ordna lite med mina underbara växter. Har förresten redan lagt en beställning på Dahlior inför våren så att jag kan göra om den underbara rabatt jag fått njuta av hela sommaren med Dahlior.

Hoppas ni får en fantastisk lördag och helg!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.