En hel plåt med härlig kärleksmums!


I dag har varit en sådan där härlig dag när vi har gjort massor med saker. Jag har bakat en hel plåt med härlig kärleksmums. Jag började dagen tidigt med träning. Så skönt på morgonen om man vaknar tidigt som jag gör. På förmiddagen tog vi bilen till stan och köpte en jättesnygg rock i ull till Stefan från J.Lindeberg i svart. Han var så snygg i den! Han behövde något nytt och snyggt till vintern och denna rock var verkligen fantastisk.

Kakform som små sockerkakor

Själv hittade jag världens underbaraste bakform. Dyr men så himla fin. Den kostade 498 kr på Åhlens men det fick bli den. I morgon skall jag bakak lite sockerkakor när vi får lite besök!

Resten av dagen har jag senderat med att klippa gräs, städa orangeriet. Jag har också bakat en kärleksmums och även gjort en hel gryta med pannbiffar med lök av 1,6 kg köttfärs. Myst på vår nya terrass och bara haft det bra. Det blev pannbiff med blomkål i stället för potatis.

Det blev en hel plåt med kärleksmums. Jag får så klart inte äta några men om jag kan glädja någon annan så är jag glad för det! Stefan älskar kärleksmums.

kärleksmums

En riktig mys-helg helt i min stil! Nu skall vi bara ta det lungt och mysa med vovvarna resten av kvällen.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.