I dag blir det lite blandad kompott!


I dag skall jag göra lite av varje av det som faller mig in. Jag har en sådan där skön dag när allting är så fint här hemma så jag kan fokusera på något härligt litet projekt. Vet bara inte vilket jag skall välja! Jag har alltid många på gång samtidigt!

Funderar på att sy några kuddar till min fina matrumssoffa. Jag har ett helt underbart tyg i skuren sammet i grått som kommer bli så vackert i mina matrumssoffor! Har tänkt att ha åtminstone två kuddar i storleken 45x60cm. Här ser ni tyget i grått!

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är DSC01203-1024x685.jpg

Jag har även tänkt att fortsätta på alla skärmar som skall sys till min walk-on-closet och sedan alla gardinlängder som skall sys! Det är verkligen en fröjd att sy i så vackra tyger! Det är nästan en stund av andakt, det har alltid varit så att sy för mig. Alla dessa vackra fransar som jag bara kan titta på och bli lycklig av! De är så himla vackra!

Jag har bestämt att projektet med inredningen av min walk-in-cloest skall få ta lite tid. En av delarna med projektet är att när jag väl kommer så långt att jag kan börja hänga in kläder. Då kan jag göra det lungt och organiserat eftersom jag redan har en walk-in-cloest fast mindre. Så jag behöver bara börja lyfta över det som jag verkligen vill ha och organisera på ett systematiskt sätt. Det som bli kvar kan jag rensa ut.

Jag planerar även att sätta lite text på vissa glaslådor. Ni skall få se vad jag menar när jag kommer så långt. En vacker matta och min underbara schäslong mitt på golvet. Jag skall ha ett sidebord vid fönstret med glas och blommor i en vacker vas.

Det skall finnas en tavelvägg där jag kan ha fina tavlor, böcker och annat vackert som förhöjer stämningen.

En sektion skall bara ha träningskläder. Då skall jag hänga upp mina vackra träningskläder från Stella Maccartney som jag har ett antal vackra set.

Detta kommer bli ett rum som jag verkligen har längtat och drömt om. Ett rum som inte bara blir en garderob utan ett rum man kan gå in i och sitta ner och njuta. Till och med en balkong där man kan gå ut och njuta!

I dag blir en dag för pyssel och drömmar! Önskar er en härlig lördag!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.