I helgen skall det bli fler lampskärmar!


Hittade ett så underbart sidentyg i grönt och guld som jag skall göra fler lampskärmar av i helgen! Så här ser det ut!

Visst är tyget underbart och sedan har jag massor med fina band som ni ser ovan, att sätta på! Det kommer bli karameller. Precis som jag älskar! Bandet med små pärlor är så vackert, men dyrt!

Nu skall jag bara malla upp skärmarna stryka tyget och klä pergamenten. Ni kan tänka er när man har en liten hög med lampskärmar i olika färger och kan välja från dag till annan vilken skärm man tycker man vill ha! Precis som när man piffar med kuddar! Älskar det!!

Skärmarna jag gör är till mina fina lampetter som jag fyndade för 20 kr styck och som jag har fixat genom att montera ljushållare för lampskärmar och målat i guld! Så fina

Jag tycker dessa lampetter är så magiska. Kan fortfarande inte fatta att dom kostade 20 kr styck. Det är ett riktigt superfynd!

Nu har jag ett möte kvar för dagen sedan skall jag ta en promenad innan solen går ner. Sedan blir det ytterligare lite jobb innan den blir fredagsmys! Börjar man jobba 05:45 så kan man ta en promenad på eftermiddagen! Skönt tycker både jag och vovvarna!

Önskar er en fin eftermiddag!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.