Träningen går som på spåret!


Denna veckan har verkligen gått bra. Träningen går soomo på spåret. Jag har uppfyllt alla träningsmål med råge. Till och med har jag vänt alla kurvor positiv och det känns fantastiskt. Allt i från löptakt, träning, längd på passen, stå-mål, antal steg, mätställen på kroppen, vikt. Allt. Det är det här man längtar efter när man startar och fredagen känns nu att jag verkligen gillar mina löprundor tidigt på morgongen.

Målbild för träningen
Målbild för träninen är denna underbara klänning som nu sitter tight!

Vilka pass passar för dagen

Jag försöker tänka ut innan jag ställer mig på löpbandet vad jag vill åstadkomma just för dagen. Om jag skall springa länge eller ägna mig åt intervaller. Det är lite dagsformen som får avgöra. När man känner sig trött och inte tror sig kunna springa länge så är intervaller perfekt för just den dagen. Jag känner hur min kropp efter en månad verkligen känns bra, frisk, härlig. Av erfarenhet vet jag att det tar 4 veckor och ändå har jag inte kunnat hitta motivationen tidigare på rätt sätt. Jag har bara gjort det halvhjärtat. Nu känner jag mig verkligen på G. Det tar bara 4 veckor! Tänk på det!

Det känns så bra! Jag går upp varje morgon och tänker inte så mycket utan gör bara det jag bestämt! Så himla roligt! Att jag utvecklas under tiden med löpning på löpbandet är bara roligt. Jag vet av erfarenhet att löpning på löpband är så mycket tyngre än när man går ut och springer. Så jag hoppas på en kick när jag väl kommer dit! Med tanke på all snö som ligger nu så lär det dröja tills jag går ut på utsidan och springer nu när jag har fått till en sådan bra rutin.

Målbild för att komma i form
Målbild för min täning att känningen sitter som på bilden

Att använda tiden man annars skulle tagit sig till jobbet

Tänk att man kan vända så bara genom att ta det där superviktiga beslutet. Att köra järnet! Man kan säga att jag använder tiden som jag annars skulle ha gjort mig i ordning för att gå till jobbet. Den tiden springer jag i 30 mintuer istället och de andra 30 mintuerna använder jag för dusch och att komma i ordning!

Mitt mål är att komma i mina fina klänningar så att dom sitter snyggt igen, inte som ett korvskinn!

Jag har haft oerhöft svårt att ställa om i dessa Covid-19 tider. Att inte kunna gå till gymmet, inte hittat motivationen för att träna riktigt hårt trots att jag har mer tid nu när jag inte behöver ta mig till och från mitt jobb eftersom jag jobbar hemifrån. Nu är jag banne mig på gång på ett väldigt bra sätt!

Jag känner att detta är en fantastisk fredag och nu skall jag upp och köra ett hårt pass på löpbandet. Väkommen fredag!!!!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.