Inreda med Designers Guild 2 kommentarer


Att inreda med Designers Guild och med färg behöver nödvändigtvis inte vara varken dyrt eller svårt! Det gäller bara att vara kreativ. Om man börjar med att gå till en second hand och bestämma sig för att titta på sakerna med andra ögon än man gjort tidigare. Det vill säga i stället titta med tanken ”vad kan jag göra om detta till”. I dag vill jag fira min absoluta favorit i alla kategorier på instagram.

Jag har en helt underbar instagramvän i England som är en mästare på detta och om ni vill bli inspirerade av henne så skall ni gå in på instagram och följa Blueberrylivingco. Som en liten inspiration till detta så kommer här några av hennes fantastiska bilder! Hon är expert på att ta in Designers Guild underbara tyger och tapeter i sin inredning.

Den underbara tapeten nedan kommer från Designers Guild och finns i flera färgställningar.

blueberrylivingco1

Här en fantastisk cobaltblå tapet från Designers Guild tillsammans med fantastiska kontraster. Mot väggen står lutad en rulle med en annant tapet från just Designers Guild.

blueberrylinvingco3

Jag älskar Blueberrylivingco sätt att ta upp udda färger som här med den gula lampan för att förstärka det gula i tapeten från Designers Guild. Det tillsammans med de underbara gula blommorna som sätter pricken över i. Detta mina vänner är att inreda med en känsla som jag sällan stöter på.

blueberrylivingco2

Bestäm dig för att börja ditt eget lilla inredningsprojekt. Gör ett kollage till en tapetserad vägg med Designers Guild och välj ut udda tallrikar på second hand som du sätter upp i ett oregelbundet mönster.

Köp en möbel och tapetsera den då spelar det ingen hur den ser ut på ytan för den kommer bli helt underbar i en tapet du valt.

Eller varför inte bara tapetsera en vägg och gör just den lilla väggen till ett litet underbart hörn. Det behöver inte vara ett helt rum! Men framför allt glöm inte att gå in och följa denna fantastiska inspiratör blueberrylivingco.

Hoppas ni får en fantastisk fredag! Att inreda med Designers Guild kan vara helt underbart!


Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

2 tankar om “Inreda med Designers Guild

  • Ju De Paula

    Thank you so much for the lovely feature and your very kind words, gorgeous Berith!
    You are so right… It is totally possible to decorate with Designers Guild without having to spend a fortune… the secret is to be creative and think outside the box!

    Thanks so much again… I’m so happy to be featured in your wonderful blog!

    Ju xx

    • pretty Inläggsförfattare

      Dear Ju,

      You bring so much joy and I simply would like to spread that to as many people as possible! I just love all your images. You really have found a very special expression of yours! Love, love, love is all I can say!
      Thank you for taking time to write to me! You are a true inspiration!
      On top of that you are a sweet heart and I see how much you care about your followers!
      Big hug and have a gorgeous weekend!
      XX
      Berith