Inredning av vår utbyggnad och planering av trädgård! 2 kommentarer


Just nu är det väldigt mycket fokus på inredning och även planering av trädgård. Jag inser att trädgården kommer vi inte hinna med nu eftersom vi redan är i oktober, men planera kan man göra!

Den här skissen är gjort för över 4 år sedan men stämmer med vad vi lyckats åstadkomma på samma tid!

Jag har nu också en idé vad jag skall göra med det befintliga träder på framsidan som jag hade planer på att ta ner. Nu har jag en ny idé!

Skiss på vårt hus och trädgård

Inredningen börjar verkligen bli aktuell och än så länge har jag bestämt tapeter till vårt matrum. Det är ungefär så långt jag kommit! Det är otroligt många bitar som skall komma på plats. Det är den vita tapeten med hexagoner som vi har tänkt på en av väggarna i vårt matrum och en tapet med skimmrande vitt på resterande väggar.

Jag längtar efter att den första biten tapet kommer upp men det kommer dröja ett tag efter som golvet skall läggas på båda plan innan vi startar med detta!

Lite fusk-eldning i vår nya öppna spis.

När det kommer till min walk-in-closet så måste golvet komma på plats och alla garderober. Jag har tänkt att taptetsera garderoberna i ryggen med en vitt-på-vitt tapet för att det skall bli ett fint blänk där! Det är mycket jobb med det, men det är alla dessa detajer som kommer göra det extra lyxigt. Jag har ännu inte bestämt mig 100% vilka tapeter jag skall ha i rummet i övrigt!

Mina lampetter skall få nya skärmar som jag skrivit om tidigare! Det känns på någotvis så härligt att jag köpt dom för 20 kr!

Lite av denna känsla nedan! Men jag har som sagt inte bestämt mig helt ännu så det kan ändras ännu!

Det jag vet är att min walk-in-closet skall bli som en karamell! Även min underbara schäslong skall få flytta in i detta rum! Där skall jag kunna sitta och ta en kopp kaffe och njuta av min underbara lyxiga rum!

Gardinerna skall vara i härliga färger då detta rum blir bara mitt. Sedan med den underbara balkonen utanför! Det skall bli så roligt att få inreda allt detta och sedan går vi vidare till flera andra rum!


Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

2 tankar om “Inredning av vår utbyggnad och planering av trädgård!