Måndagsmys och ta tillvara dagen!


Jag vill slå ett slag för att ta till vara tiden och att leva för dagen. I dag blir det måndagsmys och ta tillvara tiden. Att göra vardagar minst lika viktiga- om inte viktigare än helger och semester. Trots allt är det vardag största delen av tiden. För mig är varje dag lika viktigt! Jag vill ha fint runt omkring mig! Jag vill ha fint dukat och jag älskar att göra fint i det lilla. Att göra en mysig fika på kvällen och mysa efter en promenad med vovvarna!

Att lägga tid på att duka, ta fram vackra servetter och bestick och göra fint! För mig är varje dag viktig! Jag tycker om att göra andra glada!

Så det blev lite kladdkaka med hallon och lättvispad grädde!

Så mitt lilla vardagstips är att fira varje dag. Att fira att man har ett jobb att gå till! Vi firar att vår utbyggnad är klar exteriört. Det kan man göra många gånger. Vi är så stolta över det vi bygger. Att fira att vi har varandra. Att fira att vi har världens finaste vovvar! Man kan fira i all oändlighet! Livet är inte alltid uppåt så det det gäller att ta tillvara alla stunder och vara tacksam för det man har!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.