Älskade mattor från Designers Guild – nu med 25% rabatt!


I dag tittar solen fram här i Göteborg och man får verkligen vårkänslor. Vi har även vårkänslor i vår webshop och erbjuder just nu mattor från Designers Guild med 25% rabatt, ett erbjudande som vi aldrig tidigare haft men vi ville denna vår ge våra underbara kunder någonting extra tillbaka!!

De nya mattorna från Designers Guild vårkollektion är ljuvligare än vanligt och bjuder verkligen in våren! Här kommer smakprov!

Majolica Cornflower, är underbar med sina blommor i olika färger och även om blått är en stor färg så kan man förstärka andra färger som man kan finna i mattan, om det är någon färg som man vill ha mer av! Att den ger en känsla av sommar det råder det väl ingen tvekan om! Denna matta finns i två storlekar 170x230cm samt 200x280cm så just denna matta har lite annorlunda mått.

En annan ljuvlig matta i är Saraille Peony, som med fördel kan kombineras med mattan ovan Majolica Cornflower för att förstärka det rosa i mattan! Denna mattan som heter Saraille går från ljusare till mörkare från den ena kortsidan till den andra. Helt underbar!

En annan matta som är helt underbar till mattan Majolica Cornflower om man instället vill gå åt blått är då så klart Saraille Dusk som tar upp de lite mörkare blå tonerna i mattan! Men alla mattor är naturligtvis underbara var och en för sig själv också!

Sedan har vi självklart de mattor som går åt det beige hållet. Även här en helt fantastisk kombination! En mönstrad och en enfärgad matta!

Vill man hellre åt det silvergrå hållet så finns mattan som är ny för säsongen som heter Valbonella Silver…

Finns även en med olika partier som heter Bellotto Platinum…

Där har ni några av de allra senaste mattorna men vi har 25% rabatt på samtliga mattor i vår webshop (ej barnmattor) så passa nu på att göra fint inför vår och sommar, för erbjudandet kan inte bli bättre än så här! Ni hittar alla mattor HÄR i vår webshop!

Ha en underbar eftermiddag och kväll!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.