Att piffa upp sitt hem med kuddar!


En sak som jag älskar att dekorera mitt hem med är kuddar! Kuddar för mig är lika viktiga som blommor! Det gör det där lilla extra. Det är otroligt vad två kuddar i en soffa kan göra eller i en fåtölj för den delen! Själv har jag kanske 6-8 kuddar i min soffa!

I dag har jag fyllt på med nyheter på prettyhome.se och tänkte tipsa er om lite fina kuddar.

Manipur Coral från Designers Guild hos prettyhome.se

Kuddar är ett bra sätt att piffa upp om man vill ända lite och göra fint, eller kanske inte har råd att köpa den där soffan man tittat på. Då kan man alltid piffa upp med kuddar. Kuddar är en sådan enkelt detalj som förhöjer hemmet och som gör en sådan stor skillnad. Det är just dom man kommer se när man kommer in i rummet. Bara två fina kuddar kan göra stor skillnad.

Som inredare vet jag att dom flesta är lite rädda för mönster och färg. Men när dom får lite hjälp så inser dom den stora skillnaden det innebär att bryta av med mönster och färg och inte alltid köra på nyanser av det man har. Att bryta av är det som ger den där spännande miljön. Även om man tycker om enfärgat så räcker det med en enda kudde som tar upp flera färger i ett mönster för att det skall hända något i rummet som ger den där lyxiga känslan och känslan av att någon tänkt till!

I dag tänkte jag därför tipsa er om lite kombinationer nu när vi har 20% på 2-pack i vår webshop www.prettyhome.se. Det innebär att du när du väljer 2-pack i webshoppen och då dras rabatten på 20% med automatiskt! Frakt och innerkudde ingår!

Här kommer en underbar kombinaton av kuddar. En blommig med rosa toner. Kuddens mönster är handmålat i Designers Guild studio i London och sedan digitalt tryckt på kudden. Den här kudden är helt fantastisk och ni hittar den i vår webshop HÄR kudden heter Tourangelle Peony.

Att välja en mönstrad kudde som är näst intill enfärgad är ett perfekt sätt att skapa lite spänning i inredningen och det är det där lilla extra som gör att det blir så fantastiskt fint. att ha två av varje i en stor soffa hade blivit superfint!

Om man tycker mer om blått och grönt så kommer en underbar kombination här med samma princip som ovan!

Vill man istället ha lite fler färger så tar man bara upp färger på de enfärgade kuddarna som finns på den mönstrade kudden.

Det finns en sak som är viktigare än andra när man väljer kuddar och det är att välja med hjärtat. Det gör att du aldrig kommer tröttna. Om du verkligen älskar det du ser så kommer du fortsätta göra det.

Själv har jag kuddar sedan säkert 10 år tillbaka i tiden, för jag väljer mina kuddar uteslutande med hjärtat. Men adderar samtidigt hela tiden nya. Kuddar för mig är en investering, självklart handlar det så klart om vilken kvalitet man köper. De flesta kuddar från Designers Guild är tillverkade i möbeltyg och har därför en mycket längre hållbarhet än en billig kudde man köper. Men självklart har alla kuddar från sitt syfte och man behöver inte alltid köpa de dyraste kuddarna.

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.