Dagar jag ÄLSKAR!


I dag har det verkligen varit en dag helt in min stil. Jag älskar dagar när jag får pyssla med det jag gillar mest, nämligen en kombination av träning, bakning, matlagning och fix i trädgården! Det är en perfekt ledig dag för mig. Gick upp tidigt i morse och gossade med vovvarna. Gav mig av på en powerwalk redan tidigt. Sedan när jag kom hem ställde jag mig och bakade en jordgubbstårta på svenska jordgubbar så klart och jag bakade den redan tidigt så den skulle hinna safta till sig för det är liksom halva grejen med att baka jordgubbstårta.

Sedan blev det lunch med laxpaket, och efter lunchen så tog jag vovvarna och åkte i väg tillsammans med Stefan och hämtade hem jätteverbena för att sätta framför muren. Jag har tidigare rensat bort allt ogräs i vanlig ordning för jag gillar när det är fint, men nu när vi även håller på med framsidan av trädgården så har jag tagit lite små steg för att få fint.

Det första steget var att sätta en buxbomhäck, det andra att förgylla framför häcken med både silvernjurvinda och njurvinda som jag själv dragit upp. Det gick åt en del plantor men själva tanken var att det skulle se maffigt ut och det gör det. Nu kom jag till den mest efterlängtade delen att sätta jätteverbena framför muren så jag slipper ogräsrensningen där varannan vecka. Jag måste rensa för jag tål inte att se att det ser ”stökigt” ut!

Jag och Stefan hjälptes åt och då gick det riktigt fort! 🙂

Sedan i steg tre så skall det bli terrass och pergola, men ett steg i taget. Håller även samtidigt på att fixa med den del av häcken som vi flyttade när vi gjorde mer stenläggning. Häcken är inte riktigt snygg men jag har tänkt att jag skall trimma den i bra skick men det gör man inte över en natt! 🙂 Tålamod…är inget jag har direkt mycket av, men jag försöker ibland! hahahaha. Det enda jag verkar ha gott om när det kommer till tålamod är andra människor, men i bland får även jag nog även där! 🙂

Vi har badat lite i vårt spa, ätit jordgubbstårta. Man hinner med massor om man bara är effektiv och det är just sådana dagar som jag älskar när man känner att man gjort massor och samtidigt hunnit njuta lite! Perfekt nationaldag om ni frågar mig.

Helt underbar dag! Nu skall vi ta en liten promenad med våra små vovvar. Lille Boss måste lära sig att gå i koppel och han är redan väldigt duktigt! Puss och Kram och ha en fortsatt underbar Nationaldag!

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.