Designers Guild huvudkontor i London


Tidigare i våras var vi på Pretty Home inbjudna till Designers Guild i London som en av de största återförsäljarna i Sverige för att se den underbara höstkollektionen redan i juni. Det var verkligen några superroliga dagar och ett fullspäckat schema. Så inspirerande och inte gjorde det saken sämre än att det var en av de allra underbaraste kollektioner jag sett.

Kollektionen heter Caprifoglio och huvudtemat är en himmelsbakgrund och blommor. Som alltid är mönstret designat och handmålat i Designers Guild egen designstudio och man blir verkligen imponerad av dessa målningar. Som konstverk som jag skulle vilja rama in och sätta upp på väggen. Dessa orginal sparas sedan och arkiveras för framtiden!

Detta är de målningar som sedan använts för att trycka höstens kollektionstyger. När man titta på målningarna så förstår ni vilka fantastiska konstnärer som arbetar på Designers Guild och ni förstår säkert också varför Designers Guild tyger är så fantastiskt mycket vackrare än någon annat brand jag känner till. Detta är bara några av de fantastiska målningar vi fick se.

DSC05443

DSC05440

I höstens kollektion är signaturtapeten en tapet med en himmel som bakgrund och med enorma uppförstorade blommor på. Våderna är 140 centimeter breda och en rulle är 3 meter och alltså bara en enda våd. Denna tapeten har en himmel som har en lite extra touch allra höst upp där man verkligen ser molnen. Denna tapet kommer därför redan i 4 färdiga våder som är 3 meter långa och 45 cm breda. Därmed har denna rullen en lite annorlunda längd och man får 4 våder istället för de vanliga 3 som går att få ut av en vanlig rulle. Så oavsett vad du har för höjd till taket så börjar tapeten med denna himmelsrand!! Härligt eller hur! Varför inte i ett sovrum.

71916

Sedan finns det en tapet som är bara himlen om man vill komplettera med detta på en eller flera väggar i samma rum. Den är himmelsk i dubbel bemärkelse och finns i två färgställningar en som heter SKY och en som heter ECRU. Ni hittar tapeterna HÄR och just nu till 15% rabatt fram till och med söndag den 9:e augusti.

71905

Tapet och tyger i färgen Ecru går åt grått och är också helt fantastisk.

67610

När vi var i London så har Designers Guild gjort som dom alltid gör, nämligen byggt upp sitt eget showroom och dit är det alltid lika fantastiskt att få återvända! På  bilden nedan har dom kombinerat himmelstapeten med den med blommor på!

DSC05144

DSC05147

Som alltid mycket blommor som förhöjer inredningen och dess färger, förstärker eller neutraliserar.

DSC05128

DSC05126

DSC05125

Detta var bara en liten del av allt vackert vi fick se av höstkollektionen i London och jag lovar att visa er mer under veckan. Glöm inte att vi har 20% på mattor i vår webshop fram till och med söndag den 9:e augusti och ni hittar alla mattor HÄR.

Ha en underbar kväll!

 

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.