Kuddar i blått…


Måste visa er lite fler kuddar i blått som har kommit in i vår webshop och är nyheter för hösten från Designers Guild. Färgen blå är stort i höst liksom flera andra färger, men jag vet att många har en förälskelse till just färgen blå och i år finns det extra många att kombinera. Vi säljer kuddar i både 1-pack och 2-pack och väljer ni 2-pack får ni automatiskt en rabatt på 25% i vår webshop. Passa på, ni hittar alla kuddar HÄR.

48894

Kuddarna nedan ligger på en av de nya mattorna som heter Ashbee Cobalt. Den blommiga kudden är tillverkad i en alldeles underbar skuren sammet som gör kudden extra lyxig.

48868

..här en extra glimt på den fantastiska kudden. Som ett konstverk, alla mönster är handmålade i Designers Guild egen designstudio.

 

48870

Sobra ränder i grått och blått blir aldrig fel, och ränder i hop med mönster en fantastisk kombination.

48901

…en närstudie.

48903

Den randiga kudden finns i många färgställningar och här nedan i ytterligare en cobalt och turkosgröna ränder.

 

48905

Här nedan tillsammans med den fantasiska kudden Leighton i skuren sammet som finns i en mängd färger men som så fint tar upp färgen av randen i cobalt.

 

 

48906

 

Här nedan ser ni kudden Leighton i färgen cobalt och kudden mäter 30×40 centimeter vilket gör att den gör sig bra även i en fåtölj för att piffa upp den lite och finns som sagt i många färger.

48965

Det finns även en mängd enfärgade kuddar i sammet i årets kollektion, de har en färg på ena sidan och en matchande färg på andra sidan så därför perfekt att beställa i 2-pack med 25% rabatt för då har man två helt olika kuddar.

48912

Höstens kollektion innehåller också kuddar med ett geometriskt mönster i ett antal färger och här nedan i blått.

48920

Kudden nedan är helt underbar i sidentyg med en fantastisk brodyr i grönt som gör kudden väldigt elegant.

48995

Det var några kuddar i färgen blå och ni hittar alla kuddar i vår webshop www.prettyhome.se 

I inlägget innan kan ni läsa om mattor som vi just nu har 20% på fram till och med söndagen den 9:e augusti. Så passa på att göra fint hemma.

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.