Göra om hemma på enkelt sätt med tapet! 1 kommentar


Vill du sätta en extra touch på ditt vardagsrum eller kanske en tråkig hall. Har du kanske svårt att bestämma dig för vad du skall tapetsera med och är rädd för att du kommer ångra dig. Nu är det slut på det!

Varför inte köpa en eller felera skivor och taptetsera och förändra ditt rum på ett enkelt sätt. Det finns en mängd fördelar;

71698

1. Du behöver minimalt med tapet.

2. Du behöver inte jobba med underarbete på redan tapetserade väggar.

3. Du behöver inte vara rädd för att förstöra en vägg med ”fel” tapet som du är rädd att tröttna på.

4. Du kan lägg/ställa bort den när du vill.

5. Det är enkelt att tapetsera om!

Som inredare använder jag mig av detta ofta och även vid tidigare skyltningar då jag hade 8 gigantiska fönster att skylta om i min butik och snart igen har jag stora fönster och då vill man skapa en illusion om att visa upp ett rum för kunderna och då tar man till enkla medel för att andra skall uppleva ”ett rum”.

29161

Man kan självklart även använda det hemma. Även hemma vill man ”skapa en illusion”. Att göra fint hemma är lite som att ”skylta” och man får använda vilka medel man vill och det finns inga gränser bara ens egen fantasi.

Så varför inte köpa den där tapeten som du länge tittat på men inte vågar riktigt för att du är rädd att det skall bli fel, eller du behöver så mycket taptet att du tycker det blir för dyrt!

15526

Så fundera på vilken tapet du skulle kunna tänka dig att tapetsera på en skiva och så känns inte beslutet så stort eller så svårt! Du kommer heller aldrig behöva mer tapet än max en rulle!

Något som är fint är också att göra en mönstrad och en mer diskret och lite mindre och luta mot varandra…..fantasi!

Det får bli onsdgens tips från mig!


Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

En tanke om “Göra om hemma på enkelt sätt med tapet!