Att välja färg…


Nu när vi går mot hösten så infinner sig den där känslan som är så mänsklig att börja ”bygga bo” det betyder egentligen att vi börjar titta på att göra det mysigt hemma för vi vet att nu kommer snart en årstid som betyder att vi spenderar mer tid inomhus och det blir mörkare och mörkare på utsidan!

Färg är ett annat enkelt sätt att förändra och precis som i mitt tidigare inlägg som ni hittar HÄR så behöver man inte måla en hel vägg. Man kan måla en skiva och luta mot väggen för att skapa kontraster mot den övriga inredningen. Eller också kan man tapetsera en skiva och måla väggen!

Designers Guild har så många vackra fäger i massor med nyanser att för att det skall passa till alla 1000-tals tyger och tapeter och färgställningar som finns. De har en helt koncept och färgerna är inte slumpmässigt utvalda utan är noga valda med tanke på att kunna kombinera med tyger och tapeter. Det är en av andledningarna till att det är en fröjd att jobba med just Designers Guild. De har tänkt hela vägen ut.

73845

Om man är lite mer ”våglig” så kan man måla med starka kontraster och färger som här. Själv älskar jag denna bild och färgerna!

72680

…och nu visar jag starka färger men om ni tittar på kartan så finns det nyanser med så väl färgstarka val som diskreta.

72682

Blått är, och kommer nog alltid att vara en stor färg här i Skandinavien. Här i en mer cobaltblå variant! Underbar eller hur!?

72684

Ni kan självklart beställa färger hos oss. Kontakta oss om ni vill ha hjälp med färgval! Ni kan alltid maila på [email protected] så hör vi av oss eller ringa oss på 031-188300.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.