Inredning av offentlig miljö


Just nu håller jag på att inreda vårt nya kontor! Ett stort projekt där vi rivit allt, bygger om väggar och gör om från grunden. Kontoret är på 750 kvm.

Inte så stort men ett jobb som kräver noggranhet och fokus. I dag åkte jag dit för att dubbelkontrollera att en färg blivit rätt på alla glaspartier! Man hade lovat mig att det var rätt. I vanlig ordning vet jag att i sista ändan måste jag kontrollera för om det blir fel är det jag som står där. Vad tror ni det var! FEL så klart! Jag sa till byggteamet att jag ger mig inte en tum. Jag skall ha den färg jag beställt!

Det blev en diskussion men efter att ha talat med byggledare och byggare så beställde dom nytt. Dom bad om ursäkt för att det blivit fel! 🙂

Så här ser köket ut som jag plockat i hop, då vi tog beslut att jag skulle ge byggaren modellen och utformningen. Färgen stämmer inte på bilden för det blir svart, men ni ser modellen! På väggen är det samma stenskiva som på bänken och en kontrastfärg runt om. Skall så klart visa mer sedan!

Så ännu en dag på jobbet med många beslut! Kul men också dränerande. I morgon skall jag sätta färgerna på vårt nya kontorslandskap, väggfärger, mattor samt bestämma alla möbler och miljöbelysning.

I kväll skall jag vila min hjärna lite grand så jag är fräsch tills i morgon!

Hoppas ni får en trevlig kväll!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.