Inspirationstur!


I dag har jag varit på en inspirationstur. Det innebär att jag åkt runt lite varstans för att inhämta inspiraton till allt från inredningsbutiker, porslinsbutiker och blomsteraffärer!

Jag har faktiskt hittat både det ena och det andra men jag måste bara smälta det lite innan jag tar vissa beslut!. Jag har en ”desingprocess” som tar ungefär 1-3 veckor. Även om jag känner att det är rätt så vill jag invänta tills jag verkligen har gått igenom det. Ganska likt som när jag gör ett inredninsguppdrag.

Jag har nämligen tänkt mig lite förändringar fram över och det krävs då en del tankeverksamhet för att få till det och för att kunna genomföra.

Så här kommer lite inspiration…

Hittade underbara kaffekoppar. Jag älskar idén med att de har fötter. Så himla fina!

Fina miljöer med mycket kuddar, här i lite blå toner.

När jag leter inspiration så tittar jag lika mycket på konstruktion som jag gör på själva detaljerna. Jag funderar alltid på hur jag kan göra det själv! Skulle vilja bygga ett eget sådant här skåp!

Titta på den helt otroligt läckra färgen på krukorna! Älskar färgen! Tänk att fylla orangeriet med sådana vackra krukor i olika färger!

Postlådan i GULD, wow! Inte för att jag vet vad den gör bland köksprylar, men jag kan inte veta allt här i världen! hihihih Fin var den i alla fall!

Önskar er en fortsatt härlig lördag. Här blir det pizza idag och ni hittar receptet HÄR. Gör den säger jag bara, ni kommer tacka mig efteråt! 🙂 Puss och kram!

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *