Lördag och bästa receptet på pizza! 1 kommentar


Lördag är väl en typisk dag som man kan unna sig något gott att äta på kvällen, men självklart bara under föutsättningar om man gjort sin träning! Därför tänkte jag att jag skulle ge er världens bästa och enklaste pizza recept utan att ni ens behöver göra botten själva!

Recept på Världens Godaste och enklaste Pizza

1 pkt med 4 Pizza bottnar från Santa Maria

1 msk/ pizza – Pizza sås med Tomato & Herbes från Santa Maria

120-150 gram Prosciutto (två skivor till varje pizza)

8 coctailtomater

1 pkt med mozzarella

1,5 dl riven ost

Färsk Basilika

När jag gör pizza så kör jag nämligen Santa Marias Pizza botten. Dom är perfekt och är väldigt tunna dessutom fria från konserveringsmedel.

Jag lägger dom två och två på plåtar och använder Santa Marias totamsås, var säker på att ni köper den med Tomato & Herbs (det finns en med Paprika och den är inte god)

Sedan köper jag Prosciutto och skär varje skinkbit i fem remsor och lägger sedan skinkan som en solros på pizzan.

Därefter skär jag 6  tunna skivor av coctailtomater till varje pizza. Sedan tar jag en Mozzarella och delar den i 4 delar och varje del i 6 bitar och lägger mellan varje tomat.

Därefter strör jag lite ost. Tänk på att inte strö på för mycket då det redan ligger mycket ost på pizzan i form av mozzarella. Sedan till det ABSOLUT viktigaste momentet. Minst 4 färska stora blad av basilika på varje pizza. Det sätter smaken och den blir underbar! Det är det som gör hela pizzan.

Sedan sätter ni in pizzan i ugnen på 250 grader näst högst upp i ugnen i 10-11 minuter. Den skall börja bli lite bränd i kanten då är den som godast!

Där har ni världens enklaste och godaste recept på pizza med Italeiensk touch! Lördagskvällen är räddad! Ni kommer dessutom bli älskade för den goda pizzan! 🙂

Jag brukar klippa min pizza i 8 lika stora bitar. Perfekt att äta med händerna. Denna pizzan passar så klart också utmärkt när man serverar Italiensk plock mat. Den är lika god varm som kall. Ni måste PROVA.

Så vill ni bli populära i kväll så föreslår jag att ni gör pizza! 🙂 🙂 Tala gärna om för mig vad ni tyckte sedan! 🙂 Det är dom Italienska smakerna man vill åt!

 

 


Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

En tanke om “Lördag och bästa receptet på pizza!