Mattkampanj!


Ni missar väl inte vår kampanj på mattor just nu i vår webshop! Denna höst finns så många vackra mattor och mattor är verkligen det som gör skillnad i ett hem. Det gör det mysigt, ombonat, det är ljuddämpande och det adderar det där lilla extra till inredningen. Framför allt blir det mycket mer ombonat och det finns nog ingenting annat som adderar så mycket som en eller flera mattor gör. Här om dagen skrev jag ett inlägg om hur man kan göra för att bygga upp en inredning runt en matta ni kan läsa det HÄR

71895

Hos oss finns de flesta mattor i storlekarna 160×260, 200x300cm och 250x350cm. Tänk på att det finns nästan inget som blir så fräckt som att lägga en matta i en passage där man kanske inte tidigare tänkt på att en matta skulle vara fint. Det blir som ett nytt rum.

5223

Ett fräckt sätt att placera mattor är att lägga två likadana bredvid varandra. Man kan nästan aldrig få en för stor matta. Se dock till att mattan inte är för liten.

29335

Om ni skall ha fler än en matta så kombinera gärna två olika mattor. Det gör att du har möjlighet att addera två olika mönster vilket gör att det blir väldigt fräckt. Du vet väl också att du med fördel kan beställa ett mattprov i vår webshop så att du kan se mattan i verkligheten innan du lägger beställning om du vill.

61295

61292

Colonnade Moss är en fantastisk matta och ni kan bland annat kunnat se den i TV-programmet Malou efter 10 tillsammans med mattan Phipps Aubergine! Fantastiska i hop!

61306

Phipps Aubergine ser ni här nedan! Finns även en annan lila som heter Capisol som också är fantastisk till Colonnade Moss.

5223

Skall ni köpa matta så passa på nu och erbjudandet gäller fram t o m den 31 oktobe och går inte kombinera med andra erbjudanden eller rabattkoder! Ni hittar alla mattorna HÄR

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.