Fina förvaringsväskor och annat från Rusta! 1 kommentar


Här kommer ett tips på lite fina prylar från Rusta! I helgen skulle jag dit för att titta om de hade några fina julstjärnor bland annat och då såg jag några andra saker som jag tänkte att jag måste tipsa er om!

Bland annat såg jag dessa fina förvaringsväskor. Jag tänkte genast att de skulle passa bra i en walk-in-closet för förvaring av sådant man inte riktigt vet var man skall göra av. De fanns i olika storlekar och som små var allra sötast. Själv gillade jag särskilt dom vita i präglat krocko-mönster!

img_8692

Fanns även stora!

img_8696

De hade även vackra ljuslyktor. Dels dessa i guld och svart men med olika mönster och guld på insidan som gör att de får ett vackert sken. Gillade att dom hade olika mönster som blir fint att kombinera då de verkligen gör hela lyktan!

img_8694

Sedan dessa som fanns i guld och silver i ett glas där man kunde ta loss den perforerade guld- eller silver-mönstret för att rengöra glaset. Perfekt. Fina eller hur!?

img_8695

Det får bli dagens lilla tips. Ta en tur till Rusta dom har alltid lite roliga prylar och till bra priser! Gillar Rusta skarpt!


Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

En tanke om “Fina förvaringsväskor och annat från Rusta!