Ljusstakar och möbeltips!


Nu när det börjar bli mörkt ute och vi vill tända ljus för att göra det mysigare och vi närmar oss dessutom vinterns stora högtider som är både jul och nyår så kan det vara roligt att ha lite nya ljusstakar! Jag visade er lite värmeljushållare i tisdags som jag sett på Rusta som ni kan se HÄR men jag vill gärna tipsa er om dessa vackra ljusstakar. Om man inte vill ha vita så kan man faktiskt måla dom i en annan färg. Det är roligt att sätta sin egen touch på saker och ting.

Dessa ljusstakar är stora, de är hela 40 cm höga och är vita när man köper dom, men man skulle lika gärna kunna spraya dom i en färg! Ett sätt att dekorera är att sätta ljus i annan färg och klippa remsor av ett tyg och knyta runt! Jag älskar att dekorera och som här nedan har jag bara klippt remsor av ett vackert sidentyg. Jag gillar kontraster med det vackra och det lite ruffa som de råa kanterna på tyget ger.

IMG_7450

Jag tycker dom är så vackra och har tänkt köpa ett par till och spraya i en annan färg!

IMG_7451

Nu finns det så mycket fina sprayfärger man kan köpa och om ni vill hitta färger som inte kostar en förmögenhet så åk till Biltema är mitt tips. De har massor av färger både matta och blanka och en burk ligger på 69 kr vilket är ett väldigt bra pris!

Jag har köpt ljusstakarna på en butik som ligger utanför Göteborg och som heter Möbelbazaren, superkul butik som har massor av fina möbler som dom importerar från Asien. Man måste åka dit och det är som en lagerlokal så gå in på deras hemsida och titta på deras öppettider och åk dit när ni har möjlighet! Ni kommer inte att bli besvikna det lovar jag er!

 

 

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.