Att sy en duk – Att närma sig julen!


Vi börjar faktiskt närma oss julen med stormsteg! Oktober är snart slut.

En sak som är väldigt enkel att fixa inför julen är en vacker duk. Jag menar heller ingen julduk utan nu när det börjar bli mörkt och lite trist på utsidan så vill man ha vackert och mysigt på insidan och textil adderar väldigt mycket av just den varan oavsett om det är som gardiner eller som en enkel duk.

Jag har tipsat er om hur enkelt det är att sy en duk som passar just ert hem. En duk inför jul behöver inte vara med tomtar på.

Att sy en duk är kanske bland det enklaste man kan göra. Det krävs förstås att man har en symaskin och ett vackert tyg som man vill göra en duk av. Ni kan läsa om hur man syr en duk HÄR. Vackra tyger hittar du HÄR om du gillar just detta tyget men söker en annan färg! Tyget på bilden heter Kashgar och finns i flera färgställningar. Vackert så det förslår och med guld/silver tryck i tyget vilket ger det extra lyster!

IMG_3476

Resultatet kan se ut så här! Detta är en bild från förra året mellan jul och nyår! Som ni ser har jag allt annat än traditionella färger till jul. Det är i min värld bara fantasin som sätter gränser och redan som 19 åring när jag flyttade hemmifrån hade jag all julpynt i rosa, så jag har nog alltid varit lite annorlunda när det kommer till färg och att våga!

IMG_3512

Vem har liksom bestämt att en adventsljusstake skall ha röda eller vita ljus! 🙂

IMG_3509

IMG_3508

Jag vill absolut inte stressa er inför julen Jag vill bara ge er lite roliga och färgglada ideer. Man behöver inte göra som alla andra, det bestämmer man helt själv! hihihi

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.