En dag på Sankt Jörgen Park


I dag har jag spenderat dagen på Sankt Jörgen på en ledarskapsdag. Det är verkligen fantastisk miljö på Sankt Jörgen Park. Härliga miljöer härlig fika och underbar mat och även om inte jag kan äta av allt så kan ögat göra det!

Vi startade dagen med frukostmingel i deras fantastiska matsal. Det mest fantastiska på Sankt Jörgen Park från en inredares ögon är att dom ändrar detlajer och möbler lite då och då så att det inte alltid ser likadant ut. Det är inte många som tänker så. För en besökare är det lite som att komma till en butik, det är spännande om något har hänt sedan man var där sist!

Härlig miljö i matsalen med lite olika uttryck!

img_8740

img_8741

Fantastisk lampa med blad i guld!

img_8744

Till lunch fick vi ugnsbakad lax med bovete. Väldigt gott men jag åt knappt hälften! Inte för att det inte var gott utan för att jag helt enkelt inte förbränner lika mycket längre och ville ta lite fika senare också. Man får välja!

img_8747

De har som sagt också ett SPA och även om man inte går på SPA just den dagen så kan man köpa fina produkter och nagellack och vem är inte alltid sugen på ett nytt nagellack!

img_8752

img_8751

Dagens outfit blev en klänning från Michael Kors med skärp med guldspänne. Skinnjacka från Jofama! Stövlar från LdiR!

img_8737  img_8739

Nu när jag sitter och skriver detta har jag hunnit komma hem och varit ute på en timmas promenad! Känns härligt, särskilt när man har suttit still mest hela dagen!.

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.