Min hylla är klar!


När jag funderade på min hyllsektion så tänkte jag först köpa en stinghylla. Jag insåg dock att det inte skulle blir lika bra och dessutom 10 gånger så dyrt! Hyllorna i Sting är inte av glas…och det skulle helt enkelt inte göra sig med mitt porslin!

Den hyllsektion som jag gjort kostade enligt följande; skenorna 140 kr/st, konsoler kostade 25,20 kr/st och glashyllorna kostade 119 kr/par. Totalt med hela bäskenan och lite skruv så gick sektionen på 2247 kr, det tycker jag är ett bra pris. Därtill kommer så klart tapeten som kostar 850 kr/rulle och det gick bara åt en rulle eftersom vi bara behövde 3 våder.

Här kan ni se mitt lilla projekt i bilder…

Före…

DSC04101

Efter tapetsering…

DSC04113

Konsoler på plats…

DSC04114

Glashyllor på plats…

DSC04116

DSC04118

Glashyllorna gör systemet luftigt och nästan svävande…

DSC04117

….sedan med mitt fantastiska porslin. Ser ut som en sommardag. Älskar det!!!!! Helt plötsligt så tänker man inte längre på konsollerna!

DSC04127

Porslin5

Porslin1

Nu skall jag bara städa upp efter mig också…åka till återvinningen med all plast och kartong. Sedan skall jag bara njuta!

Kanske skall tillägga att jag även byggde om den befintliga sektion när jag ändå höll på. Fler hyllor och lite tätare så jag får plats med allt mitt fantastiska porslin. På denna väggen har jag satt upp en tapet som heter Pavlovsk, så även den är vit-på-vit från Designers Guild. Som ni ser är jag ännu inte riktigt klar ännu, Rom byggdes inte på en dag! 🙂

DSC04134

Nu blir det en hundpromenad och sedan bär det av till återvinningen med allt skräp! Hoppas ni får en fin kväll!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.