Uppsättning av hyllsektion! 2 kommentarer


Japp då skall jag åka och införskaffa material för att sätta upp min hyllsektion idag. Jag har valt att sätta upp ett system från Elfa då jag vill att det skall smälta in i väggen så mycket som möjligt. Sedan kommer jag köpa glashyllorna från Ikeas kökssortiment så själva hyllsektionen blir relativt billig. Jag behöver 4 skenor, 24 konsoller och 12 glashyllor.

DSC04109

Eftersom jag har ett väldigt färgglatt porslin så har jag valt en tapet som går vitt-i-vitt ochsom inte tar fokus från mitt fantastiska porslin men ändå blir en roligare bakgrund än en vitmålad vägg. Glashyllor har jag valt då jag vill att det skall se luftigt och lätt ut.

DSC04113

Som ni såg på gårdagens bild så borrade vi alla hål till den skena som skall bära allting så sedan hänger man helt enkelt på de skenor som sitter vertikalt och sedan sättar man på alla konsoler där man vill ha dem med lagom avstånd.

Så nu bär det iväg till Hornbach och Ikea för att införskaffa allt material, och sedan blir det montering och putsning av glashyllor och sedan får jag äntligen ställa på mitt vackra porslin! 🙂 🙂

 


Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

2 tankar om “Uppsättning av hyllsektion!