Projekt tapetsering klart!


Då har jag äntligen fått gjort tapetseringen av den vägg jag skall ha mitt turkosa porslin! I sista minut ändrade jag tapet och tog en tapet som heter Porden! Helt underbar med grafiskt mönster, men tanken var när jag började att jag skulle ha samma som resterande nedervåning i huset…men jag ändrade mig i sista minut och det är jag väldigt nöjd med!.

Innan tapetseringen startade satte vi upp den bärskenan som skall bära upp allt proslin och den måste klara ett antal hundra kilo! Vi satte upp den innan föra att inte behöva förstöra tapeten när vi borrade alla hål. Vi tog sedan ner skenan och tapetserade och satte sedan tillbaka den. Därav alla hål i väggen vid taket.

DSC04101

Dessa tapeter kommer bli en jättefin bakgrund till mitt underbara porslin! De är vita med en blanka glittriga linjer även de i vitt…helt fantastisk. De kommer från Designers Guild och heter Porden.

DSC04108

I morgon skall jag köpa skenor och konsoller samt glashyllor och sedan skall det underbara porslinet upp som just nu står på golv och bänkar! 🙂 Ni skall självklart få se när det är klart.

Hoppas ni får en trevlig kväll, nu skall jag vila mig lite då jag varit i gång sedan 06:00 i morse med att försöka få ordning på allt!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.