Mitt nya Showroom!


Mycket av min vakna tid går åt till att leta efter och komma på nya ideér för vårt Showroom. Hur skall taket se ut? Vad skall vi ha för golv? Hur skall inredningen vara!? Självklart har jag massor av ideér som jag inte kanske vill avslöja här och nu, men mycket tid går åt att leta bilder jag tycker om av olika anledningar.

Egentligen gör jag precis så som jag annars rekommenderar mina kunder att göra. Letar bilder, uttryck, detaljer jag gillar för att jag själv sedan skall sätta ihop detta till en helhet! Älskar verkligen detta!

Vi kommer även i vårt nya Showroom, precis som i vårt tidigare, att fokusera på Designers Guild hela kollektion! Men vi vill göra det på ett nytt sätt så klart!

Det som vi framför allt måste få plats med men samtidigt ha på ett snyggt sätt det är alla böcker med tapeter och tyger. Vi har samtliga böcker och det blir en del genom åren! Så här såg tyghörnan ut i vårt gamla Showroom och då är det bara tyger här!

DSC06267

Vi kommer inte ha plats för i närheten så mycket möbler och kuddar som vi hade i vårt gamla Showroom men vi skall hitta ett sätt att göra det intimt och fräckt på en och samma gång!

honey_5175a69fe087c3471c76d278

11372109_1468766223421850_1658142671_n

Några av de bilder som just nu finns på min Moodboard! Ni skall kontinuerligt få följa mig på min färd mot mitt färdiga Showroom!! Jippiiiiii!!

Trevlig lördagskväll på er, nu skall jag titta på ”så ska det låta”

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.