Mitt sovrum!


För er som läser min blogg regelbundet så har ni säkert sett en glimt av mitt sovrum, men med tanke på att jag hela tiden får väldigt många mer läsare så vill jag att alla skall få chansen att lära känna mig. Förstå varför jag alltid så envist skriver om färg! Att jag ÄLSKAR färg är nämligen helt säkert!

Jag är inredare och har drivit min egen inredningsbutik med syateljé och egen egen butik sedan 1993! Lång tid och det var också ett av skälen till att jag nyligen växlade om. Sålde butiken i centrala Göteborg och byggde mitt eget showroom i egen regi. Jag behövde börja på ett nytt kapitel! Nya möjligheter och kunna styra tider på ett helt annat sätt än utifrån affärstider.

Det är roligt när beslut som man tar blir så där bra som man tänkt sig och till och med bättre! Men för er som inte läst min blogg så läge så måste jag också visa er lite hur det ser ut hemma hos mig och jag tänkte att jag börjar lite försiktigt med mitt sovrum här hemma.

Mitt sovrum står på listan över rum att ”göras om” och jag har redan en plan, men jag har några andra viktigare projekt som jag måste göra först! Viktigt att göra en prioritering och det är inte så att det råder något akut behov att göras om precis för det är jättefint som det är!

Så här kommer lite bilder på mitt nuvarande sovrum. Många frågar mig om jag verkligen bäddar min säng med alla kuddar varje morgon och det enkla svaret är JA! Jag älskar att göra fint och det genomsyrar allt jag gör! Jag älskar kuddar och anser inte att man kan ha för många kuddar!

Älskar mitt sovrum, men det finns delar som jag inte gillar som tapeten i beige och den är anledningen till att jag skall göra om. Beige är inte jag, och jag testade, och har kommit fram till det som jag trodde hela tiden. Det är inte JAG! Jag älskar dock mitt sovrum i övrigt, mina coola svarta lampor som jag med hjälp av Stefan gjort ett specialfäste till så att man inte förstör väggen när man vinklar dom!

Min härliga tapet med mörkläggningsfodrade hissgardiner som jag självklart har sytt själv!

Alla helt underbara kuddar och överkast förstås!

Lamporna älskar jag som sagt!

Sängborden är väldigt fina!

Egentligen hade jag tänkt göra om sovrummet redan i höstas, men med tanke på alla andra projekt vi håller på med just nu så fick detta vänta lite. Det är väldigt fint som det är och jag ÄLSKAR alla kuddarna så det är inte jättebråttom men jag har redan en klar uppfattning om hur jag vill ha det!

Behöver jag säga att lila är en av mina favoritfärger och får mitt hjärta att slå frivolter! Det också turkost…och blått och grönt och rosa…och….hahahahaha


Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.