Nya mattor från Designers Guild


Detta inlägg innehåller reklamlänkar i samarbete med prettyhome.se

Tänkte jag skulle visa er dom nya mattorna som kommer i vårkollektionen från Designers Guild.

Vi börjar med en rund skönhet som är tillverkad i polyester och är därmed extremt hållar med ett mönster som är handmålat och sedan digitalt tryckt på mattan. Verkligen helt fantastisk! Denna matta är 250 cm i diameter, den har en baksida av ull som gör att den blir varm och skön att gå på på vintern och svalare på sommaren eftersom det är den funktionen som naturmaterialet ull har. Mattan från Designers Guild heter Peonia Grande Zinc.

Det kommer också en fantastisk matta i grönt som heter La Rotonda Pale Aqua som finns i tre olika storlekar, 160×260, 200x300cm och 250x350cm och den passar fint i hop med den redan befintliga mattan som är shadad och heter Savoie Azure som ni kan hitta HÄR och som vi dessutom just nu har 25% rabatt på för att vi har mellandagsrea. Alla mattor kommer i från Designers Guild.

Padua Azure kommer både som vanlig matta i tre storlekar och kommer även som gångmatta i måtten 70x250cm.

Den nya mattan i blått finns både som vanlig matta i tre storlekar och som gångmatta i storleken 70x250cm, den passar jättebra med den fantastiska mönstrade mattan som heter Dorsoduro Celadon.

Samma matta Dorsoduro Fresco finns i lite jordfärgade toner och det kommer även en med lite shadade färger som övergår till ny färg!

Jag håller just nu på att lägga upp dom i vår webshop men om ni vill ha just en av dom mattorna så maila oss på [email protected]

Hoppas ni får en fin start på er vecka!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.