Handlat, fixat tittat på kläder!


I dag har jag bara haft en sådan där fixar dag. Handlat mat till veckan och gjort matlådor till några av de första dagarna i veckan. Det blir sallad med olika typer av grönsaker och lite fetaost i kryddor med keso! Perfekt för lunch för att sedan äta något med kyckling när jag kommer hem.

Har fixat lite mer med att städa ut julen och jag har även varit på blomsterlandet och köpt ett gäng med fröer efter min inventering av befintliga fröer hemma så jag kan sätta i gång inom kort med alla sådder. De hade dock inte allt jag önskade så kanske blir det en tur senare i veckan till någon annan butik.

Mina fina ljusstakar som jag hittat på loppis och bara älskar!

Sitter nu här och tittar på lite reor som är i avslutnignsfas för att se om jag hittar några av de fina klänningar jag tidigare tittat på, om inte så står jag över tills nyheterna kommer! Så tänker jag! Aldrig impulshanda, det har aldrig lett till ett bra köp någonsin! Men jag hann göra många impulsköp i yngre år innan jag kom fram till det! 🙂 Det är väl bra att man lär sig någongång! Vissa lär sig aldrig!

När jag handlar på reor när det gäller kläder så försöker jag tänka fram till nästa säsong, d v s vår, vad kan jag fortfarande ha. För vinterprylar är för mig ingen idé att handla för modet svänger och nästa vinter kommer jag definitivt vilja ha något helt annat!

I kväll blir det tacos till middag och sedan en hallon smootie till lite TV-mys och recept på världens godaste smoothie hittar du HÄR

Önskar er en fin kväll!

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.